Wegens administratieve redenen is de website beperkt zichtbaar
Over

Over Koinz Trading.

Ons bedrijf Koinz Trading staat in het teken van het in- en verkopen van bitcoins. Hiernaast houden we ons ook bezig met de mining van bitcoins. Dit gebeurt over het algemeen alleen zakelijk in grootte aantallen. Koinz Trading heeft er voor gekozen om dit ook voor particulieren aantrekkelijk te maken, doordat u zelf kan bepalen hoeveel machines u zou willen aanschaffen (dit kan al vanaf 1 machine!).

Koinz Trading wordt alleen gerund door bitcoin liefhebbers. Sommige van onze werknemers houden zich al vanaf het ontstaan van de bitcoin bezig met deze digitale valuta. Zij kennen de ins en outs van de bitcoin, ze hebben het verloop en het doorgroei proces van de bitcoin meegemaakt en op de voet door de jaren heen gevolgd. Door onze jaren lange ervaring met de bitcoin kunnen we al uw vragen beantwoorden en altijd uw bitcoins voor de beste prijs in- of verkopen.

Wilt u bitcoins kopen? Dat is geen probleem! Onze tarieven zijn hiervoor zeer aantrekkelijk, tevens bieden wij 2 opties aan. De eerste optie is dat u de bitcoins via de bank kan in- en verkopen. Onze tweede optie is dat u de bitcoins via cash kan in- en verkopen bij ons op het kantoor in Lelystad! Al uw trasacties worden direct uitgevoerd, zo bent u verzekerd van een snelle en veilige afhandeling van aan- of verkoop van bitcoins.

Hebt u nog vragen wacht er dan niet mee en neem contact met ons op.